Väestönsuojan hoitajan kurssi

2022

15.2.2022 Väestönsuojan hoitajakurssi, Tampere, Ilmoittaudu TÄSTÄ

27.4.2022 Väestönsuojan hoitajakurssi, Tampere, Ilmoittaudu TÄSTÄ

Kurssille tulee ilmoittautua mielellään 2 viikkoa ennen ilmoitettua kurssiajankohtaa. Kysy räätälöityjä koulutuksia mm. yrityksille toimisto@hameenpelastusliitto.fi.

Vahvistus tulee osoitteesta sähköpostilla kaksi viikkoa ennen kurssia. Allergiat pyydämme ilmoittamaan erikseen toimisto(at)hameenpelastusliitto.fi tai ilmoittautumisjärjestelmään.

Kurssin hinta on 130€ (alv 0%, yleishyödyllinen yhteisö). Kurssi on arvolisäverolain 4 §:n perusteella arvonlisäverovapaa.

Mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle 10 henkilön, kurssia ei järjestetä. Peruuttamatta jääneet poissaolot laskutetaan täysimääräisenä.

Sivis

Koulutuspaikat

Väestönsuojan hoitajan kurssin tavoite

Antaa perustiedot väestönsuojan laitteiden käytöstä, suojan hoidosta ja tarkastuksista.

Osanottajat

Kurssi on tarkoitettu S1 ja K -luokan väestönsuojan hoitajille tai tehtävään haluaville sekä heidän varahenkilöilleen. Kurssi soveltuu hyvin myös isännöitsijöille. Kurssi antaa perustiedot ja valmiudet talon tai kiinteistön väestönsuojan hoitajan tehtävään. Väestönsuojan hoitaja huolehtii omalta osaltaan talon asukkaiden turvallisuudesta pitämällä väestönsuojan toimintakunnossa sekä tarvittaessa johtaa väestönsuojan käyttöönottoa. Väestönsuojan hoitaja tekee suojalle vuositarkastuksen.

Väestönsuojan hoitajakurssia järjestetään iltakursseina, jolloin asukkailla on mahdollisuus osallistua. Yrityksille, virastoille ja laitoksille järjestetään yhden työpäivän kestäviä saman sisältöisiä kursseja yrityksen kiinteistössä oleville väestönsuojien hoitajille tilauksesta. Kurssille osallistuville suositellaan asuinkiinteistön turvallisuuskurssin suorittamista.

Opetusaiheet

Katso tulevat kurssit, tapahtumat ja koulutukset vuosikalenterista

Sivukartta