Väestönsuojan hoitajan kurssi

2023 Kevään kurssit

4.4. Väestönsuojan hoitajakurssi, Janakkala, Ilmoittaudu TÄSTÄ

20.4. Väestönsuojan hoitajakurssi, Lempäälä, Ilmoittaudu TÄSTÄ

 Kurssille tulee ilmoittautua mielellään 2 viikkoa ennen ilmoitettua kurssiajankohtaa. 

Vahvistus tulee sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen kurssia. Allergiat pyydämme ilmoittamaan ilmoittautumisjärjestelmään tai erikseen toimisto(at)hameenpelastusliitto.fi 

Kurssin hinta on 130€ (alv 0%, yleishyödyllinen yhteisö). Kurssi on arvolisäverolain 4 §:n perusteella arvonlisäverovapaa.

Mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle 10 henkilön, kurssia ei järjestetä. Peruuttamatta jääneet poissaolot laskutetaan täysimääräisenä!

Kysy räätälöityjä koulutuksia mm. yrityksille toimisto@hameenpelastusliitto.fi.

Kursseista voit olla myös suoraan yhteydessä koulutuspäällikkö Aleksei Kyrölä          
Puh. 046 923 1515
aleksei.kyrola@hameenpelastusliitto.fi

Sivis

Koulutuspaikat

Väestönsuojan hoitajan kurssin tavoite

Antaa perustiedot väestönsuojan laitteiden käytöstä, suojan hoidosta ja tarkastuksista.

Osanottajat

Kurssi on tarkoitettu S1 ja K -luokan väestönsuojan hoitajille tai tehtävään haluaville sekä heidän varahenkilöilleen. Kurssi soveltuu hyvin myös isännöitsijöille. Kurssi antaa perustiedot ja valmiudet talon tai kiinteistön väestönsuojan hoitajan tehtävään. Väestönsuojan hoitaja huolehtii omalta osaltaan talon asukkaiden turvallisuudesta pitämällä väestönsuojan toimintakunnossa sekä tarvittaessa johtaa väestönsuojan käyttöönottoa. Väestönsuojan hoitaja tekee suojalle vuositarkastuksen.

Väestönsuojan hoitajakurssia järjestetään iltakursseina, jolloin asukkailla on mahdollisuus osallistua. Yrityksille, virastoille ja laitoksille järjestetään yhden työpäivän kestäviä saman sisältöisiä kursseja yrityksen kiinteistössä oleville väestönsuojien hoitajille tilauksesta. Kurssille osallistuville suositellaan asuinkiinteistön turvallisuuskurssin suorittamista.

Opetusaiheet

Katso tulevat kurssit, tapahtumat ja koulutukset vuosikalenterista

Sivukartta