Yrityskoulutus

Yrityksessä, jossa turvallisuusasiat ovat kunnossa, huolehditaan henkilöstön tietojen ja taitojen päivittämisestä. Kouluttautuminen auttaa onnistumaan jos eteen tulee todellinen vaaratilanne. Jos yrityksenne turvallisuusasiat kaipaavat päivitystä ota yhteyttä.

Eri organisaatioille avoimena koulutuksena järjestetään:

Tilauksesta järjestämme:

Hämeen Pelastusliiton suosituin koulutus. Koulutus on käytännön koulutusta, jossa kerrataan myös paloturvallisen toiminnan pääasiat.  Lue lisää

Turvallisuus on asia, joka välillä saattaa unohtua. Omalle toiminnalleen tulee sokeaksi ja tahattomasti saattaa tulla otettua turhia riskejä työympäristössä. Hämeen Pelastusliiton kouluttajat tekevät turvallisuuskartoitusta erilaisiin työympäristöihin. Ota yhteyttä ja tarkastellaan Teidän yhteisönne turvallisuutta!

Koulutus voi tarkoittaa esim. poistumis- tai suojautumisharjoituksen järjestämistä henkilöstölle tai yrityksen pelastussuunnitelman tarkistusta ja päivitystä. Lue lisää onnettomuusharjoituksista

Muita Hämeen pelastusliiton kautta tilattavia koulutuksia:

Koulutuksen hinta määräytyy aiheen, kohteen ja osallistujamäärän mukaan. Kaikkiin liiton laskuihin lisätään laskutuslisä 2 euroa.

Katso tulevat kurssit, tapahtumat ja koulutukset vuosikalenterista

Sivukartta